Uudistetut IR-työkalut saumattomasti uudella verkkosivustolla – case Glaston

Kun Glaston aloitti verkkosivuston uudistamisprojektin tuli ajankohtaiseksi myös uusia Glastonin IR-työkalut, jotta ne istuisivat saumattomasti uuteen sivustoon. Vanhat työkalut olivat jo responsiiviset, mutta tavoitteena oli entistä paremmin luoda yhtenäinen käyttäjäkokemus IR-osion kävijöille.

Kun sivustolle tuodaan kolmannen osapuolen ylläpidossa olevia IR-työkaluja luodaan yhteinäinen käyttäjäkokemus huomioimalla verkkosivustolla olevia erilaisia design-elementtejä mahdollisimman paljon. Lisäksi käyttäjäkokemukseen vaikuttaa se, ett työkalujen integrointi verkkosivustoon onnistuu hyvin.

”Olemme erittäin tyytyväisiä uudella verkkosivustolla oleviin IR-työkaluihin – Investis on hienosti onnistunut noudattamaan muun sivuston ilmettä ja työkalut toimivat myös uudentyyppisessä käyttöliittymässä”, toteaa Glastonin viestintäjohtaja Agneta Selroos.

Glastonin uudella sivustolla on pitkiä skrollattavia sivuja eikä perinteisesti Sijoittaja-sivuilla nähtävää vasemman puolen navigointia.

“Yhteistyö Investiksen kanssa sujui hyvin. Heti projektin alkuvaiheessa istuimme yhdessä alas ja katsoimme, mitä työkaluille on mahdollista tehdä ja mitä rajoituksia niissä on. Meidän oli helppo suunnitella uudet työkalut Investikseltä saatujen esimerkkien perusteella ja jo ensimmäiset versiot toteutetuista työkaluista olivat hyvin lähellä lopullisia. Meistä tuntuikin, että suurin osa toiveistamme pystyttiin toteuttamaan ja valmiit IR-työkalut istuvat mielestämme uuteen sivustoon todella hyvin”, kommentoi HeyDay Pron Annika Ollonen.

Investiksellä projektia veti Saija Kattelus, joka on toiminut vuoden verran Digital Communications Managerina. Tässä Saijan vinkit onnistuneeseen IR-työkalu-projektiin:

  1. Ota hyvissä ajoin yhteyttä Investikseen
  2. Ohjaa Investis ja mahdollinen kolmas osapuoli (verkkosivuston toimittaja) yhteisen pöydän ääreen projektin alkuvaiheessa, jotta syntyy yhteinen ymmärrys siitä mitä ollaan tekemässä, mitkä asiat ovat mahdollisia toteuttaa ja kuka tekee mitä
  3. Toimita tarkat toiveet ja ohjeet IR-työkaluihin toteutettavasta designista
  4. Jätä riittävästi aikaa IR-työkalujen integrointiin ja testaukseen

Glastonin uusi verkkosivusto on ilmeeltään ja käyttökokemukseltaan moderni, raikas ja selkeä. Sivusto julkaistiin touko-kesäkuun vaihteessa ja siihen voi tutustua osoitteessa: www.glaston.net

Sijoittaja-osiossa on muutamia erityisen onnistuneita IR-työkaluja, joihin pääset suoraan näistä linkeistä:

Tags: , , ,

Leave a Reply

 

Featured post

Explore our blog by tag